Saraco käyttää evästeitä parantaakseen selauskokemustasi. Jatkamalla verkkosivuston käyttöä hyväksyt Evästeet.
Close

Etsi sivustolta

Nyt on oikea aika ryhmärakennuttaa

10.01.2023 /

Tällä hetkellä uutisoidaan paljon asuntomarkkinoiden ankeista ajoista, rakennusalan hiljenemisestä ja taantumasta. Kaikille hankemuodoille aika ei kuitenkaan ole huono. Rakennuskustannukset ovat kääntyneet laskuun, urakoitsijat ovat kiinnostuneita tarjoamaan ja kilpailua markkinoilla alkaa olla hyvin.

Ryhmärakennuttamishankkeiden on mahdollista hyödyntää tämä momentum kilpailuttaessaan rakennusurakoita laskevan suhdanteen aikana. Hankkeeseen ryhtyvän kannattaakin suunnata katseensa hiukan kauemmas tulevaisuuteen päätöstä tehdessään. Ryhmärakennuttamisessa As Oy:n perustamisesta muuttopäivään kuluu aina vähintään kaksi vuotta. Parhaassa tapauksessa olisi mahdollista saada toteutuskustannuksiltaan edullinen uudisasunto, ja kohteen valmistuessa vanhan asunnon myynti tapahtuisi nousevassa asuntomarkkinassa

Saraco, sinun kumppanisi ryhmärakennuttamisessa.

Vaihtoehto asunnon ostamiselle

Ryhmärakennuttaminen on mielenkiintoinen vaihtoehto uuden asunnon hankkimiselle. Ryhmärakennuttamalla et siis osta valmista asuntoa, vaan toimit itse kohteen rakennuttajana. Näin saat laadukkaan asunnon kilpailukykyiseen hintaan.

Projektinjohtoa alusta loppuun

Sinun ei tarvitse olla rakennuttamisen asiantuntija, sillä me olemme. Käymme yhdessä läpi kaikki oleelliset asiat hankkeesta, sen toteutuksesta, aikatauluista ja kustannuksista. Olemme kumppanisi, joka valvoo etujasi.

Monien mahdollisuuksien koti

Ryhmärakennuttamalla saat asunnon räätälöinnille paljon mahdollisuuksia. Pääset vaikuttamaan muun muassa tulevan kotisi pohjapiirrokseen, materiaaleihin ja värimaailmaan sekä yhteistilojen suunnitteluun muiden asukkaiden kanssa.