Saraco käyttää evästeitä parantaakseen selauskokemustasi. Jatkamalla verkkosivuston käyttöä hyväksyt Privacy Policy.
Close

Etsi sivustolta

Asiakaskokemus: Saracon palvelu ylitti ryhmärakennuttajien odotukset

23.01.2020 /

Helsingin Jätkäsaareen, Välimerenkadun ja Länsisatamankadun kulmaan valmistui joulukuussa 2018 kahdeksankerroksinen kerrostalo Helsingin Capri. Talon hulppeista saunatiloista ja kattoterassilta avautuu näkymä merelle. Talon rakentaminen toteutettiin ryhmärakennuttamishankkeena ja Saraco toimi hankkeessa ryhmärakennuttajakonsulttina.

Yksi talon rakennuttajista ja tämänhetkisistä asukkaista on Aila Valkila. Hän kaipasi itselleen aiempaa isompaa asuntoa ja näki ryhmärakentamisessa hyvän mahdollisuuden uuden asunnon hankkimiseksi.

Voit lukea lisää Valkilan kodista aikaisemmasta blogipostauksesta. Tutustu blogissamme myös muihin Caprin asukaskokemuksiin!

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.