Saraco käyttää evästeitä parantaakseen selauskokemustasi. Jatkamalla verkkosivuston käyttöä hyväksyt Evästeet.
Close

Etsi sivustolta

Saracon palvelu ylitti ryhmärakennuttajien odotukset

23.01.2020 /

Helsingin Jätkäsaareen, Välimerenkadun ja Länsisatamankadun kulmaan valmistui joulukuussa 2018 kahdeksankerroksinen kerrostalo Helsingin Capri. Talon hulppeista saunatiloista ja kattoterassilta avautuu näkymä merelle. Talon rakentaminen toteutettiin ryhmärakennuttamishankkeena ja Saraco toimi hankkeessa ryhmärakennuttajakonsulttina.

Yksi talon rakennuttajista ja tämänhetkisistä asukkaista on Aila Valkila. Hän kaipasi itselleen aiempaa isompaa asuntoa ja näki ryhmärakentamisessa hyvän mahdollisuuden uuden asunnon hankkimiseksi.

Voit lukea lisää Valkilan kodista aikaisemmasta blogipostauksesta. Tutustu blogissamme myös muihin Caprin asukaskokemuksiin!

Saraco, sinun kumppanisi ryhmärakennuttamisessa.

Vaihtoehto asunnon ostamiselle

Ryhmärakennuttaminen on mielenkiintoinen vaihtoehto uuden asunnon hankkimiselle. Ryhmärakennuttamalla et siis osta valmista asuntoa, vaan toimit itse kohteen rakennuttajana. Näin saat laadukkaan asunnon kilpailukykyiseen hintaan.

Projektinjohtoa alusta loppuun

Sinun ei tarvitse olla rakennuttamisen asiantuntija, sillä me olemme. Käymme yhdessä läpi kaikki oleelliset asiat hankkeesta, sen toteutuksesta, aikatauluista ja kustannuksista. Olemme kumppanisi, joka valvoo etujasi.

Monien mahdollisuuksien koti

Ryhmärakennuttamalla saat asunnon räätälöinnille paljon mahdollisuuksia. Pääset vaikuttamaan muun muassa tulevan kotisi pohjapiirrokseen, materiaaleihin ja värimaailmaan sekä yhteistilojen suunnitteluun muiden asukkaiden kanssa.