Saraco käyttää evästeitä parantaakseen selauskokemustasi. Jatkamalla verkkosivuston käyttöä hyväksyt Privacy Policy.
Close

Etsi sivustolta

Keittiö on kodin sydän

Keittiö on kodin sydän

Taidokas kotikokki loihtii vierailleen viiden ruokalajin illallisen vaivatta, mutta ei ilman oikeanlaista keittiötä. Chef ja hänen pienet apukokkinsa tarvitsevat tilavia tasoja, sekä pannut, vuoat ja muut välineet käden ulottuville.

Moitteettomasti toimivan keittiön suunnittelu onnistuu ammattilaisilta, jotka suhtautuvat ruoanlaittoon vähintään yhtä palavalla intohimolla kuin chef itse. Keittiön varustelun tulee olla ensiluokkainen, sillä täydellinen béarnaisekastike, soufflé tai maailman paras pulla ei valmistu missä tahansa keittokomerossa.

Valoisa parveke mahdollistaa vaikka oman keittiöpuutarhan perustamisen. Monet yrtit ehtivät tuottaa kesän aikana useamman sadon ja viihtyvät lasitetun parvekkeen suojissa pitkälle syksyyn. Kourallinen rakkaudella kasvatettua basilikaa kruunaa vaatimattomammankin arkipastan.

Kiinnostuitko ryhmärakennuttamisesta? Liity postituslistalle

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.