Saraco käyttää evästeitä parantaakseen selauskokemustasi. Jatkamalla verkkosivuston käyttöä hyväksyt Privacy Policy.
Close

Etsi sivustolta

Koti on sekä paikka että mielentila

Koti on sekä paikka että mielentila

Kotiin saapuminen on tunne, joka voi yllättää yhtä hyvin uudessa kaupungissa kuin tavallisessa asuntonäytössä. Koti on myös paikka, jossa palaudutaan arjen paineista, kuunnellaan lempilevyjä ja vietetään aikaa yksin ja yhdessä. Se on turvasatama, oma paikka,  jonne vieraat saavat tulla vain luvan kanssa.

Kotia vaalitaan ja rakennetaan. Sinne valitaan värejä, huonekaluja ja valoja – ja hiljalleen sinne kertyy muistoja. Ehkä koti on siinä itse valitussa tammiparketissa, perheessä, tai juuri siinä verkkaisesti muuttuvassa maisemassa, joka näkyy olohuoneen ikkunasta.

Kiinnostuitko ryhmärakennuttamisesta? Liity postituslistalle

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.