Saraco käyttää evästeitä parantaakseen selauskokemustasi. Jatkamalla verkkosivuston käyttöä hyväksyt Privacy Policy.
Close

Etsi sivustolta

Luonto ja ihminen ovat erottamattomat

Luonto ja ihminen ovat erottamattomat

Kallioilla kiipeillessä ja metsissä samoillessa sekä keho että mieli voivat hyvin, eivätkä eläinystävätkään ehdi pitkästyä. Liikunnallinen luontoihminen viettää valtaosan hereilläoloajastaan lenkkipolulla. Heti alaovelta aukeavat ulkoilureitit ja luontopolut houkuttelevat kahden koiran omistajaa enemmän kuin kantakaupungin kapeat jalkakäytävät.

Kruunuvuorenrannassa luonto on aina parin askeleen päässä. Kantakaupungin silhuetti piirtyy horisonttiin, mutta rantaniityillä ja kalliometsissä kulkiessa kaupungin kiireet on helppo pyyhkiä mielestä. Koirat kuulevat ja aistivat ihmistä herkemmin, joten luonnon äänet ja tuoksut saattavat ilahduttaa lemmikkiäsi jopa enemmän kuin itseäsi.

Kiinnostuitko ryhmärakennuttamisesta? Liity postituslistalle

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.