Close

Etsi sivustolta

Omakotitalosta kerrostaloon

Omakotitalosta kerrostaloon

Taisit joskus mainita haaveilevasi purjehduksesta? Vai oliko se golf? Kun omakotitalossa vietettyjen vuosien jälkeen vuorokaudesta vapautuu useita tunteja omaan käyttöön, ajan voi käyttää esimerkiksi siihen harrastukseen, joka ruuhkavuosien paineessa jäi tauolle.

Uuden kerrostalon huolettomuus saattaa kiinnostaa uudella tavalla myös silloin, kun vuodesta toiseen toistuvat piha- ja korjaustyöt on alkanet todenteolla tympiä. Lumen luomiseen käytetyt tunnit kartuttavat toki arkiliikuntasaldoa, mutta käyttäisitkö sen ajan silti mieluummin johonkin muuhun?

Kun rennompi vapaa-aika alkaa painaa vaakakupissa enemmän, ehkä omiin tarpeisiisi muokattu kerrostalokoti hyvien yhteyksien päässä on sinun juttusi.

Kiinnostuitko ryhmärakennuttamisesta? Liity postituslistalle

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.