Close

Etsi sivustolta

Johdamme projekteja, joiden lopputuloksena syntyy ihmisiä palvelevia tiloja ja menestyviä kiinteistöjä.

Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen

Palveluistamme löydät sopivan vaihtoehdon pienemmistä osasuorituksista aina kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin saakka. Tarvittaessa johdamme läpi koko hankkeen ja ojennamme avaimet valmiiseen kohteeseen.

Monipuolinen kokemuksemme toimisto-, liike-, julkisten, tuotanto-, logistiikka- ja asuintilojen rakennuttamisesta sekä uudis- että korjaushankkeissa takaa, että löydämme tarkoituksenmukaisen toimintamallin jokaiselle hankkeelle. Tunnistamalla rakennusten potentiaalin sekä ymmärtämällä erilaisten käyttötarkoitusten vaatimukset pystymme toteuttamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut sekä tavoitteiden mukaiset lopputulokset.

Saraco on muista rakennusalan toimijoista riippumaton yritys. Me emme tee rakennussuunnittelua eikä meillä ole urakoitsijaintressiä tai omia kiinteistökehityshankkeita. Se tarkoittaa, että johdamme hankkeita nimenomaan asiakkaamme edusta huolehtien. Me keskitymme tekemään sitä, missä olemme hyviä: johtamaan vaativia projekteja alusta loppuun saakka vahvalla ammattitaidolla ja monipuolisella kokemuksella.

Lisätietoja antaa

Saraco
Jukka Posti

Toimitusjohtaja
+358 40 524 3930
etunimi.sukunimi@sweco.fi

Saraco
Juha Sarakorpi

Ryhmärakennuttaminen
+358 40 534 6628
etunimi.sukunimi@sweco.fi

Kimmo Alaharju | Asiakaskokemus

”Saraco on parhaimmillaan projektin johtamisessa”
eQ:n kiinteistöjohtaja Kimmo Alaharju

Lauttasaaren Koulu

Lue lisää

Asiantuntijuuttamme voit hyödyntää kaikissa projektin vaiheissa. Palveluosaamiseemme kuuluu muun muassa:

Taustaselvitykset (mm. tarve- ja hankeselvitykset)

Selvitämme hankkeen toteutusvaihtoehdot, arvioimme niiden kannattavuutta, mahdollisuuksia ja riskejä.

Projektin organisointi

Kokoamme hankkeeseen sopivat toimijat ja luomme menettelyt, joilla projektin tavoitteet varmistetaan parhaiten.

Suunnittelun johtaminen

Ohjaamme arkkitehdin ja muiden asiantuntijoiden työtä hanketavoitteiden mukaisesti sparraten ja heidän osaamistaan arvostaen.

Rakentamisen valmistelu – urakkamuodot, kilpailutus ja sopimukset

Valitsemme hankkeen vaativuuden ja suhdannetilanteen perusteella sopivimman urakkamuodon. Kilpailutamme rakentamisen yleisten pelisääntöjen mukaisesti ja laadimme huolellisesti kattavan sopimuskokonaisuuden.

Rakentamisen ohjaus

Valvomme ja koordinoimme urakoitsijoiden toimintaa ja huolehdimme siitä, että rakentajilla on hyvät edellytykset laadukkaaseen työhön.

Vastaanotto

Varaamme riittävän ajan koekäytöille, mittauksille ja säädöille. Varmistamme, että käyttöönotettavat tilat on toteutettu suunnitelmien mukaisesti ja että hanke vastaa kokonaisuudessaan sille asetettuja laatuvaatimuksia. Huolehdimme, että urakoitsijat hoitavat jälkityöt viipymättä. Varmistamme, että tilojen käyttäjät voivat muuttaa käyttövalmiisiin tiloihin.

Takuuaikaiset tehtävät

Järjestämme takuutarkastukset ja valvomme takuutöiden suorittamisen.

Käytön aikaiset muutokset

Käyttäjien tarpeet voivat muuttua vuosien saatossa ja käyttäjien vaihtuessa. Toteutamme tehokkaasti vaativimmatkin tilamuutokset.

Ajankohtaista

15.2.2021 Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen, Yleinen
Unioninkatu 37 peruskorjataan

Unioninkatu 37 on 1830-luvulla yliopistolliseksi opetussairaalaksi valmistunut rakennus. Arkkitehtisuunnittelusta vastasi arkkitehti ja C.L. Engel ja A.E. Staubert. Rakennus on peruskorjattu Valtiotieteellisen tiedekunnan käyttöön 1993 ja nyt se peruskorjataan uudestaan.  Peruskorjauksen…

7.1.2021 Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen
Pukinmäen uusi kauppakiinteistö valmistuu alkukeväällä

Pukinmäen juna-aseman välittömään läheisyyteen valmistuu alkukeväästä 2021 uusi S-Market, apteekki ja varastotiloja. Tässä viisikerroksisessa rakennuksessa on kaikkiaan 11 000 kerrosneliötä paraatipaikalla Kehä 1:n varrella. Kokonaisvastuu-urakkana toteutettavassa hankkeessa Saraco toimii projektia…

16.12.2020 Projektinjohtaminen ja rakennuttaminen
Saraco rakennuttajakonsulttina Klaukkalan S-Market – hankkeessa

Helsingin Osuuskauppa Elanto rakennuttaa Klaukkalan keskustaan Lepsämäntien ja Klaukkalantien kulmaan uuden S-Marketin. Rakennuksen kokonaisala on noin 10 600 brm2. Kellarikerros tulee toimimaan parkkihallina ja ylemmässä kerroksessa sijaitsee S-Market sekä liiketiloja….

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.