Close

Etsi sivustolta

Haaveiletko laadukkaasta uudisasunnosta kilpailukykyiseen hintaan? Yhdessä muutamme suunnitelmat todeksi.

Mitä on ryhmärakennuttaminen

Aila Valkila | Asiakaskokemus

”Saraco oli koko ajan meidän puolellamme”

Jätkäsaari

Lue lisää

Saraco Ryhmärakennuttaminen

Koti juuri sellaisena kuin haluat!

Sinä unelmoit, Saraco toteuttaa ja valvoo

Saracon ryhmärakennuttamishankkeissa voit keskittyä oman kotisi suunnitteluun. Me olemme rakennuttamisen asiantuntija puolellasi: valmistelemme, valvomme ja kilpailutamme, jotta sinä saat kodin, joka täyttää tarpeesi ja toiveesi.

Miksi ryhmärakennuttaminen?

Ryhmärakennuttaminen on uudenlainen tapa hankkia toiveiden mukainen asunto omakustannehintaan. Saracon asiantuntija-aloitteisissa ryhmärakennuttamishankkeissa yhdistyvät omatoimirakentamisen ja rakennusliikevetoisen asuntorakentamisen parhaat puolet. Saat siis enemmän vähemmällä.

Millaisen kodin sinä haluaisit?
Yhdessä muutamme suunnitelmat todeksi.

Kuinka ryhmärakennuttaminen toimii

Tutustu valmistuneisiin ja rakenteilla oleviin kohteisiimme

Ensimmäinen Saracon ryhmärakennuttamishanke valmistui Helsingin Jätkäsaareen vuonna 2014. Tällä hetkellä rakennutamme asukasryhmien kanssa asuinkerrostaloja Kalasatamaan ja Jätkäsaareen yli 200:lle asukkaalle. Valmistelemme aktiivisesti uusia kohteita, joista joku voi olla sinun uusi kotisi.

Näytä kaikki kohteet

Miten voit liittyä mukaan?

  1. Tutustu kohteisiimme ja ota yhteyttä
  2. Tule käymään ja keskustellaan yhdessä uudesta kodistasi
  3. Lähde mukaan ja osta itsellesi unelmakoti

Aila, 64, 3h + keittiö

"Kuulin ryhmärakennuttamisesta, kun ystävättäreni muutti Jätkäsaaressa sijaitsevaan, ryhmärakennuttamalla toteutettuun taloon. Itselläni on paljon pieniä lapsenlapsia, jotka ovat usein luonani yötä ja olin pohtinut, että tarvitsisin yhden huoneen lisää. Kun ystävättäreni sitten oli todella tyytyväinen omaan projektiinsa ja asuntoonsa, päätin että tämä on minunkin juttuni."

Ajankohtaista

8.3.2021 Ryhmärakennuttaminen, Tampere
Saracolta uusi ryhmärakennuttamishanke Tampereen Kalevaan

Saracon uusin ryhmärakennuttamishanke on valmisteilla Tampereen Kalevaan, Pellervonkadun itäpäähän. Pitkät puistonäkymät, laajat palvelut sekä ratikkalinjan läheisyys houkuttelevat uusia asukkaita kotoisaan pihapiiriin. Tavoiteaikataulun mukaan rakennustyöt alkavat syksyllä 2022 ja uusiin koteihinsa…

31.5.2019 Ryhmärakennuttaminen, Yleinen
Kruunuvuoren Julian asunnot ovat nyt varattavissa

Yhdisteltävistä asuntomoduuleista koostuva Kruunuvuoren Julia nousee Kruunuvuorenrannan kauneimmalle paikalle Haakoninlahteen. Tässä uusimmassa ryhmärakennuttamiskohteessamme saat itse valita asuntosi: niitä ei arvota vaan asukkaat saavat tehdä osakemerkinnän ilmoittautumisjärjestyksessä.  Alustavan suunnitelman mukaan kohteen  rakentaminen alkaa vuoden…

29.11.2018 Ryhmärakennuttaminen
Capri luovutetaan asukkaille huomenna

Helsingin Jätkäsaaressa sijaitsevan Caprin viimeistely on loppusilausta vaille valmis. Työmaalla puurretaan tarmokkaasti, jotta viimeisetkin rakennustarvikkeet ja remonttipölyt saadaan puunattua pois asukkaiden alta. Ryhmärakennuttamalla toteutetun kerrostalon huoneistot luovutetaan asukkaille huomenna ja…

Kiinnostuitko ryhmärakennuttamisesta? Liity postituslistalle

Ryhmärakennuttaminen Saracon kumppanina

Vaihtoehto asunnon ostamiselle

Ryhmärakennuttaminen on mielenkiintoinen vaihtoehto uuden asunnon hankkimiselle. Ryhmärakennuttamalla et siis osta valmista asuntoa, vaan toimit itse kohteen rakennuttajana. Näin saat laadukkaan asunnon kilpailukykyiseen hintaan.

Projektinjohtoa alusta loppuun

Sinun ei tarvitse olla rakennuttamisen asiantuntija, sillä me olemme. Käymme yhdessä läpi kaikki oleelliset asiat hankkeesta, sen toteutuksesta, aikatauluista ja kustannuksista. Olemme kumppanisi, joka valvoo etujasi.

Monien mahdollisuuksien koti

Ryhmärakennuttamalla saat asunnon räätälöinnille paljon mahdollisuuksia. Pääset vaikuttamaan muun muassa tulevan kotisi pohjapiirrokseen, materiaaleihin ja värimaailmaan sekä yhteistilojen suunnitteluun muiden asukkaiden kanssa.