Saraco käyttää evästeitä parantaakseen selauskokemustasi. Jatkamalla verkkosivuston käyttöä hyväksyt Privacy Policy.
Close

Etsi sivustolta

Saraco Aleksanterinkatu 30 – 34:n peruskorjauksessa

Senaatintorin laidalla sijaitsevan Aleksanterinkatu 30 – 34:n peruskorjaus valmistui lokakuussa 2018. Saraco D&M vastasi tammikuussa 2017 alkaneessa hankkeessa rakennuttamisesta ja toimi sen projektinjohtajana. Saraco hoiti myös projektin valvonnan ja  LVI- ja sähkövalvojina toimivat Saracon omat valvojat.

Kerroksiin 3 – 6 teetettiin peruskorjaus ja yhteensä 9343 neliötä korjattiin talotekniikan, jäähdytyksen, lämmitysverkon, sähköjen ja ilmanvaihdon osalta. Välipohjat puhdistettiin ja yhteisiä kellaritiloja päivitettiin, minkä myötä rakennukseen valmistui uudet sosiaalitilat, pyörävarastot, sekä uusi aulatila. Vuokrattavat tilat tehtiin perusvalmiuteen uusia vuokralaisia varten. Projektinjohtourakoitsijana hankkeessa toimi PEAB. Schneider Oy ja Turvakolmio Oy toteuttivat kohteessa alistettuina sivu-urakoina rakennusautomaatio- ja turvaurakat.

Syyskuussa 2017 alkaneen rakennusurakan projektinjohtourakoitsijana toimi PEAB. Alistettuina sivu-urakoina Schneider Electric Oy rakennusautomaation ja Turvakolmio Oy turvaurakan töiden osalta.

Peruskorjauksen jälkeen on Saraco vastannut kaikista kiinteistön vuokralaistilojen muutostöistä. Viimeisimpänä tammikuulle 2021 valmistuvat tilat kiinteistön neljännessä kerroksessa.

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.