Saraco käyttää evästeitä parantaakseen selauskokemustasi. Jatkamalla verkkosivuston käyttöä hyväksyt Privacy Policy.
Close

Etsi sivustolta

Saraco ja Sweco PM yhdistyvät 31.8.2021

30.06.2021 / Yleinen

Saraco D&M Oy ja tytäryhtiömme Saraco Tampere Oy sekä Saraco Turku Oy ovat sulautumassa 31.8.2021 Sweco PM Oy:öön. Sulautumisen taustalla on 1.10.2020 tehty yrityskauppa, jossa Sweco osti koko Saraco D&M Oy:n osakekannan.

Saracon Helsingin, Tampereen ja Turun projektinjohdon, kiinteistökehittämisen ja ryhmärakennuttamisen kaikki asiantuntijat siirtyivät osaksi Swecon projektinjohdon ja rakennuttamisen toimialaa. Yhdistymisen jälkeen toimimme kaikki yhdessä Sweco PM -nimen alla.

Meille on tärkeää, että asiakas- ja projektityö jatkuu edelleen häiriöttä ja pystymme tulevaisuudessa vahvistamaan yhteistyötämme kanssanne entisestään. Palvelemme teitä edelleen samojen tuttujen yhteyshenkilöiden kautta ja heidät tavoittaa jatkossakin samoista puhelinnumeroista kuin tähänkin asti. Ainoastaan sähköpostiosoitteiden loppu tulee syksyllä muuttumaan @sweco.fi-muotoon. Toimintamme jatkuu normaalisti Annankadulla. Sen sijaan Tampereella ja Turussa saracolaiset ja PM:läiset ovat jo muuttaneet yhteisiin tiloihin. Tampereen toimistossa (Hatapään valtatie 11), työskentelee 11 ja Turussa (Lemminkäisenkatu 34) 13 projektinjohdon ja rakennuttamisen asiantuntijaa.

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.