Saraco käyttää evästeitä parantaakseen selauskokemustasi. Jatkamalla verkkosivuston käyttöä hyväksyt Privacy Policy.
Close

Etsi sivustolta

Saraco siirtyy Sweco-konserniin

01.10.2020 / Yleinen

Saraco D&M Oy Turun ja Tampereen tytäryhtiöineen on siirtynyt 1.10.2020 Sweco PM Oy:n omistukseen osaksi Sweco-konsernia ja jatkaa toimintaansa Sweco PM:n tytäryhtiönä. Toimintamme jatkuu projekteissamme normaalisti ja projektihenkilöstö pysyy ennallaan.

Yrityskaupan tavoitteena on vahvistaa asiakkaillemme tarjottavien palvelujen monipuolisuutta ja laajuutta. Samalla varmistamme toiminnalle positiivisen kehityksen ja jatkuvuuden. Jatkossa palvelumme yhdessä Swecon kanssa kattavat pääkaupunkiseudun, Turun ja Tampereen lisäksi myös Lahden, Vaasan, Seinäjoen ja Oulun alueet. Voimme tarjota asiantuntijoita myös projektinjohtopalvelu- ja allianssihankkeisiin.

Yhteystietomme ja yhteyshenkilömme pysyvät ennallaan. Vastaamme mielellämme mahdollisesti esiin nouseviin kysymyksiinne ja kerromme lisää aiheesta. 

Lisätietoja:

Juha Sarakorpi, p. 040 534 6628
Jukka Posti, p. 040 524 3930
Paula Sihto, p. 050 360 0482

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.