Saraco käyttää evästeitä parantaakseen selauskokemustasi. Jatkamalla verkkosivuston käyttöä hyväksyt Evästeet.
Close

Etsi sivustolta

Vastuullisuus Luotettavuus Tavoitteellisuus

Saraco

Luotettava asiantuntija ja projektijohtaja. Vastuullinen yrityskansalainen. Tavoitteellinen toimialan kehittäjä.

Saracon olemassaolon oikeutus perustuu arvon tuottamiseen asiakkaille rakennus- ja kiinteistöhankkeissa. Niissä on kysymys kymmenien miljoonien eurojen investoinneista ja arvoista. Siksi asiakkaamme on voitava luottaa osaamiseemme ja lojaaliuteemme sataprosenttisesti. Pyrimme kaikessa olemaan saamamme luottamuksen arvoinen.

Yhteiskuntavastuumme käsittää lakisääteisten velvoitteiden lisäksi vastuun tasa-arvoisesta, turvallisesta ja kehittyvästä työpaikasta henkilöstöllemme. Kannamme myös vastuuta siitä, että johtaaksemme annetut rakennushankkeet toteutetaan ekologisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti kestävän kehityksen periaatteiden mukaan ja ne edistävät parempaa kaupunkiympäristöä.

Osallistumme toimialamme kehittämiseen proaktiivisesti. Pyrimme luomaan uusia ja kehittämään vanhoja menettelyitä niin, että voimme tuottaa hyötyä ja arvoa entistä paremmin. Esimerkkinä tästä on konsulttialoitteinen ryhmärakennuttaminen, jossa olemme olleet luomassa toimintamalleja ja pelisääntöjä mm. uuden lainsäädännön muodossa. Toimimme tienraivaajana tälle uudelle liiketoimintamallille, ja olemme luomassa uutta alatoimialaa asuntorakennuttamiseen.

Saraco on johtavien toimihenkilöidensä omistama yhtiö, jota ohjaa vahva visio ja kehittämistahto. Yrityksen perusti arkk. Juha Sarakorpi vuonna 1992, ja alkuvuosina yhtiö tuotti hankesuunnittelun ja kiinteistökehityksen palveluita. Konsulttialoitteisen ryhmärakennuttamisen kehittäminen aloitettiin v. 2008. Ryhmärakennuttamislaki saatiin v. 2015, ja nyt vuonna 2017 Saraco on alan johtava toimija ja tuotamme ainutlaatuista asiakasarvoa sadoille oman asuntonsa rakennuttajille.

Rakennuttamispalvelu kasvoi Saracon päätoiminnaksi 1990-luvun jälkipuoliskolla. Kiinteistökehittämiseen liittyvää osaamista on kehitetty hankkeiden myötä jatkuvasti 2000-luvun alkupuolelta lähtien. Nyt Saraco toimii pääosin suurien kiinteistöinvestorien, käyttäjäomistajien ja julkisten rakennuttajien uudis- ja kehityshankkeissa projektijohtajana ja erilaisissa asiantuntijatehtävissä.

Saraco on Suomen konsultti- ja suunnittelutoimistojen liitto SKOL ry:n, RAKLI ry:n sekä Rakennuttajatoimistojen liitto RTL ry:n jäsen.

Ota yhteyttä

Saraco pähkinänkuoressa