Close

Etsi sivustolta

Saracolta uusi ryhmärakennuttamishanke Tampereen Kalevaan

Saracon uusin ryhmärakennuttamishanke on valmisteilla Tampereen Kalevaan, Pellervonkadun itäpäähän. Pitkät puistonäkymät, laajat palvelut sekä ratikkalinjan läheisyys houkuttelevat uusia asukkaita kotoisaan pihapiiriin. Tavoiteaikataulun mukaan rakennustyöt alkavat syksyllä 2022 ja uusiin koteihinsa asukkaat pääsevät keväällä 2024.

”Saraco on tehnyt pitkäjänteistä työtä ryhmärakennuttamisen kehittämiseksi. Olemme innoissamme, että voimme tuoda Saracon ryhmärakennuttamismallia myös Tampereelle”, kertoo Saracon ryhmärakennuttamisen liiketoimintajohtaja Heikki Ruski.

Tutustu hankkeeseen Kalevan Timjamin kohdesivulla: https://saraco.fi/kohde/timjami/

Saraco pähkinänkuoressa

25 vuoden mittainen kokemus

Kokemus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen, ennakoimaan riskit ja näkemään mahdollisuudet. Kokemus yhdistettynä luovuuteen mahdollistaa parhaan asiakasarvon tuottamisen.

Asiantuntijuutta alusta loppuun

Saracossa työskentelee joukko ammattilaisia, joiden kyky maksimoida kiinteistöjen potentiaali ja optimoida kustannukset tuo asiakkaalle lisäarvoa projektin jokaisessa vaiheessa.

Asiakkaan tarpeita vastaavia tiloja

Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät kiinteistössä. Talossa on silloin sijaintiin ja talon luonteeseen sopivat käyttäjät, ja tilat ja arkkitehtuuri vastaavat käyttäjien tarpeita. Tällaiset kiinteistöt ovat parhaita rakennuspalikoita elävän ja kestävän kaupungin rakentamisessa. Tällaisia hankkeita Saraco haluaa olla tekemässä.

Click to Hide Advanced Floating Content

Seuraava Julian verkkoesittely 

tiistaina 2.8. klo 16 ja torstaina 11.8. klo 14.

Varaa paikkasi osoitteesta julia@sweco.fi


Seuraava Timjamin verkkoesittely 

keskiviikkona 17.8. klo 16 ja tiistaina 23.8. klo 16.

Varaa paikkasi osoitteesta timjami@sweco.fi